אופים עם אורלי
קורס אפייה מעשי-מקצועי למתחילים
"לאפות ולהרוויח"
בהנחיית אורלי אליהו - שף קונדיטורית
אם גם את משתוקקת לאפות כמו מקצוענית, בקלות ובהצלחה ורוצה לגלות את כל הסודות והטכניקות שיקנו לך הבנה מעמיקה, ביטחון וכלים לפיתוח המוצר הבא ואולי גם להפוך את התשוקה למקור פרנסה, זה בדיוק הקורס שאת מחפשת!
על הקורס
קורס בן 16 מפגשים מעשיים, אחת לשבוע, בהם נלמד את יסודות האפיה, ברמה העיונית והמעשית.
בקורס תקבלי סל כלים רחב ומקיף בכל תחומי הקונדיטוריה המקצועית.
נלמד ונעמיק ב"תורת החומרים"
נקבל הסברים תיאורטיים מעמיקים ונבין את חשיבות היחסים בין חומרי הגלם השונים.
נכיר שיטות עבודה וטכניקות חדשניות ויצירתיות,
שיתנו לךאת כל מה שאת באמת צריכה כדי להבין ולפתח מוצרים משל עצמך!
תכנית ותאריכי הקורס
ימי ב' - מחזור בוקר
מפגש 1 - 23.03.20
מבוא לקונדיטוריה +
טכנולוגיה של אפייה
(מפגש חצי מעשי בצק פריך)
מפגש 2 - 30.03.20
בצק פריך - עוגיות בוטיק
מפגש 3 - 06.04.20
בצק פריך -
טארטים קלאסים ומודרנים
מפגש 4 - 20.04.20
טכנולוגיה של אפייה - סוכרים, ביצים, מרנג, קרמים, זילופים
מפגש 5 - 27.04.20
מסות בחושות (שומניות) וטורטים (מוקצפות)
מפגש 6 - 04.05.20
בצק רבוך + קרמים
מפגש 7 - 11.05.20
מקרונים + מליות
מפגש 8 - 18.05.20
טכנולוגיה של אפייה - שמרים, קיפולי בצק, מוצרי חלב, שומנים
מפגש 9 - 25.05.20
אפייה מלוחה ומאפים לקוקטייל ולבראנץ'
מפגש 10 - 01.06.20
שמרים 1 - לחמים, לחמניות פוקאצ'ות
מפגש 11 - 08.06.20
שמרים 2 - מאפי שמרים מתוקים
מפגש 12 - 15.06.20
בצק עלים ובצק שטרודל
(וינאי אמיתי)
מפגש 13 - 22.06.20
עוגות גבינה וקינוחי גבינה
מפגש 14 -29.06.20
שוקולד - פרלינים וממתקים
מפגש 15 - 06.07.20
עוגות ויטרינה, קינוחים קלאסיים ומודרניים
תכנית ותאריכי הקורס
ימי ד' - מחזור ערב
מפגש 1 - 18.03.20
מבוא לקונדיטוריה +
טכנולוגיה של אפייה
(מפגש חצי מעשי בצק פריך)
מפגש 2 - 20 .25.03
בצק פריך - עוגיות בוטיק
מפגש 3 - 01.04.20
בצק פריך -
טארטים קלאסים ומודרנים
מפגש 4 - 22.04.20
טכנולוגיה של אפייה - סוכרים, ביצים, מרנג, קרמים, זילופים
מפגש 5 - 06.05.20
מסות בחושות (שומניות) וטורטים (מוקצפות)
מפגש 6 - 13.05.20
בצק רבוך + קרמים
מפגש 7 - 20.05.20
מקרונים + מליות
מפגש 8 - 27.05.20
טכנולוגיה של אפייה - שמרים, קיפולי בצק, מוצרי חלב, שומנים
מפגש 9 - 03.06.20
אפייה מלוחה ומאפים לקוקטייל ולבראנץ'
מפגש 10 - 10.06.20
שמרים 1 - לחמים, לחמניות פוקאצ'ות
מפגש 11 - 17.06.20
שמרים 2 - מאפי שמרים מתוקים
מפגש 12 - 24.06.20
בצק עלים ובצק שטרודל
(וינאי אמיתי)
מפגש 13 - 01.07.20
עוגות גבינה וקינוחי גבינה
מפגש 14 -08.07.20
שוקולד - פרלינים וממתקים
מפגש 15 - 15.07.20
עוגות ויטרינה, קינוחים קלאסיים ומודרניים
פטיפורים וקינוחים בכוסות
להבטחת מקומך בקורס הקונדיטוריה הקרוב,
יש למלא את הטופס!
*מיד לאחר מילוי הטופס, תעברי לדף תשלום מאובטח, בו תוכלי לשריין את מקומך בקורס הקרוב.
במידה וברצונך לשלם באמצעות העברה בנקאית,
ניתן לפנות למייל: orly.sweet@gmail.com / לחייג למספר: 0523-406265
בדיוק מה שאת מחפשת...
הקורס מעשי! תוך התנסות מלאה!
צעד אחר צעד , כמקובל בקורסים בבתי ספר מקצועיים!
(לא בצפייה/פרונטלי ולא "חצי מעשי")
סביבת עבודה מקצועית, מרווחת ומאובזרת היטב! (חמה ומפנקת)
מסגרת למידה מקצועית, מובנית ואיכותית שמלווה בטיפים וסודות מקצועיים, שנרכשו בנסיון רב שנים הן בהדרכת עשרות תלמידים בבתי ספר מקצועיים והן כיצרנית, מפתחת מתכונים וספקית קינוחים ומאפים כדי שאת תקבלי תוצאות מצויינות תמיד!
(ללא תסכול ואכזבה!)
הדרכה צעד אחר צעד, המאפשרת מתן תשומת לב מירבית, אוזן קשבת ומענה לכל שאלה. בדיוק כמו שאת צריכה!
להבטחת מקומך בקורס הקונדיטוריה הקרוב,
יש למלא את הטופס!
*מיד לאחר מילוי הטופס, תעברוי לדף תשלום מאובטח, בו תוכלי לשריין את מקומך בקורס הקרוב.
במידה וברצונך לשלם באמצעות העברה בנקאית,
ניתן לפנות למייל: orly.sweet@gmail.com / לחייג למספר: 0523-406265
מתי והיכן מתקיים הקורס?
הקורס יפתח בשני מועדים:
- בימי ב' מ - 23/03/20 - בין השעות 09:30-14:30 (מחזור בוקר)
- בימי ד' מ - 18/03/20 - בין השעות 17:30-22:30 (מחזור ערב)
* מספר המקומות מוגבל ל 6 משתתפות בלבד!
** הקורס מתקיים בראשון לציון, רחוב חטיבת קרייתי 1/8
מהי עלות הקורס?
עלות הקורס בהרשמה רגילה הינה 8,950 ש"ח
לנרשמים לקורס עד 15/03/2019 -
תינתן הנחה של 500 ש"ח
כך שהעלות היא 8,450 ש"ח בלבד!
עלות הקורס כוללת:
1.חומרי גלם
2. מתכונים מודפסים ומפורטים
3. סיכומי שיעור מפורטים
4. אריזה מפנקת עם כל מה שנאפה במהלך הקורס
בנוסף, יש גם בונוס שווה במיוחד!
הצטרפות לקהילת פייסבוק סגורה "אופים עם אורלי" וואטסאפ סגורה, המיועדת למתן מענה שוטף ותמיכה למשתתפי הקורס בלבד! גם לאחר סיום הקורס!!
להבטחת מקומך בקורס הקונדיטוריה הקרוב,
יש למלא את הטופס!
*מיד לאחר מילוי הטופס, תעברי לדף תשלום מאובטח, בו תוכלי לשריין את מקומך בקורס הקרוב.
במידה וברצונך לשלם באמצעות העברה בנקאית,
ניתן לפנות למייל: orly.sweet@gmail.com / לחייג למספר: 0523-406265
מנחת הקורס
אורלי אליהו I שף קונדיטורית
שלום, שמי אורלי אליהו ואני שף קונדיטורית עוסקת בייעוץ, פיתוח מוצרים, שיווק והדרכה.
מאחורי 15 שנות פעילות מגוונות.
במשך קרוב לעשור כבעלת עסק עצמאי, יצרתי ליין קינוחים, פטיפורים ומאפים לבתי קפה, מסעדות מובילות ואירועים. חלק ממוצריי הפכו למותגים בבתי קפה מובילים.
בשנים האחרונות התמקדתי בייעוץ לחברות מגוונות בתחום המזון, פיתחתי מוצרים חדשים, שדרגתי מוצרים קיימים, עסקתי בהדרכה, תמיכה מקצועית ונתתי מענה שיווקי-מכירתי רחב.
בין לקוחותיי הגדולים: ויסוצקי-לחמי, תנובה שף-ענבי ציון, כרמית תעשיות ממתקים, תבואות בר, מיקסוי ישראל, בראל מוצרים ללא גלוטן, חברות קייטרינג, בתי קפה ומסעדות.
התשוקה ללמד ולהנחיל לאחרים את הידע הרב שצברתי ואת הכלים והטכניקות,
הביאו אותי להרצות וללמד את התחום לעשרות קונדיטורים בתחילת דרכם בקורסים מקצועיים-בבתי ספר מקצועיים, ובקורסים לקהל החובב במרכזי לימוד קולינריים ברחבי הארץ.
פיתחתי תוכניות לימוד, כלים ושיטות, כתבתי חומר מקצועי, מתכונים ומערכי שיעור כדי ליצור חווית למידה בצורה הכי פשוטה קלה, יעילה ומהנה.
סל הכלים המקצועי שלי יחד עם שנים רבות של ניסיון מעשי, בשילוב חדשנות ויצירתיות, מאפשרים לי להעניק ללקוחותיי את הטוב ביותר להצלחתם.
להבטחת מקומך בקורס הקונדיטוריה הקרוב,
יש למלא את הטופס!
*מיד לאחר מילוי הטופס, תעברי לדף תשלום מאובטח, בו תוכלי לשריין את מקומך בקורס הקרוב.
במידה וברצונך לשלם באמצעות העברה בנקאית,
ניתן לפנות למייל: orly.sweet@gmail.com / לחייג למספר: 0523-406265
משתתפות הקורס מספרות
יעל שטרן: בקורס של אורלי קיבלתי הדרכה לאפייה מקצועית של מוצרים מושלמים עם חומרי גלם מעולים
הייתי בחופשת לידה ובאתי לקורס הקונדיטוריה של אורלי, כי רציתי לפנק את עצמי. מבחינתי אפייה היא תחביב, אבל רציתי להבין לעומק איך זה עובד ורציתי שהתוצרים יהיו יותר מדויקים ואסתטיים.
הקורס היה מאוד מובנה, מעשי, ועשיר בתוכן. אורלי כל כך מקצועית, שרק מלצפות בה – לומדים המון. היא פותחת את הסטודיו, את הבית ואת הלב לרווחה - רק לבוא ללמוד ולהתפתח. חומרי הגלם משובחים ועם זאת בהישג יד, ואין פלא שגם התוצרים שמתקבלים משובחים ביותר.
מאוד נהניתי, ניקיתי את הראש, למדתי והתפתחתי, ולקחתי מאורלי גם הרבה תובנות טובות לחיים. אפילו המשפחה שלי אומרת שהקורס הזה הוא הדבר הכי טוב שקרה לה.
עשו לעצמכם טובה ולכו ללמוד אצל אורלי. ניסיון, מקצועיות, רצינות - הכל באישה אחת, וזה לא נגמר רק בקורס, כי הקבוצה ממשיכה לפעול עד היום, כשאורלי מכוונת, מייעצת, נענית לאתגרים וכמובן מ פ ר ג נ ת מכל הלב להצלחות.
6 דברים שכדאי לדעת על אורלי:
1. התלמידים שלה חשובים לה, והיא תעשה הכל כדי שיצליחו ותהיה להם חוויה מהנה.
2. היא תמיד זמינה לשאלות ומספקת תשובות מדויקות ומעשיות
3. היא ממלאה את השיעורים בתוכן עשיר, טעים ומעניין
4. הלמידה היא הרבה מעבר למתכונים, היא מאפשרת לחוש את החומר, לצבור ניסיון, ומעודדת לפתח מתכונים וטכניקות אישיות
5. היא באה ליהנות, ולכן דואגת לאווירה נעימה ומאפשרת מתוך הבנה שטעויות הן קריטיות ללמידה
6. היא אחת ויחידה. לא לוותר! כיף זה לא מילה ממצה, היה מעשיר, מקצועי, חוויתי, מעניין, טעים ומעשי.
תודה גדולה!
עדיין מתלבטות? מוזמנות להתקשר אליי: 054-2490616
שגית אהרונוביץ: מהרגע שפגשתי את אורלי היה לי ברור
ששיטת הלמידה שלך היא בדיוק מה שחיפשתי!
אני מאוד אוהבת לאפות. אחרי שפרשתי מצה"ל חיפשתי דרך להפוך את אהבת האפייה להגשמה עצמית, הצלחה והישגים, והייתה לי תשוקה גדולה ללמוד עוד ועוד.
חיפשתי קורס קונדיטוריה ללמוד ברמה מקצועית ובאווירה אישי, שלא יהיה ארוך מדי. מה שהיה חשוב לי זה הניסיון והחוויה, שיעשו לי טוב ברמה הרגשית. בדקתי מספר בתי ספר לאפייה, חלקם מהטובים בארץ... כדי לקבל החלטה סופית, הגעתי לסדנת השמרים של אורלי, ושם כבר היה לי ממש ברור שמה שמקבלים אצלך זה בדיוק מה שמתאים לי (מה גם שאת היית לי ב"ראש" כבר די הרבה זמן, דרך המיילים והפוסטים שלך בפייסבוק).
לאורך כל הקורס וגם חודשים רבים לאחר סיומו, קיבלתי ממך יחס אישי ומענה מקצועי. ומה שלא פחות חשוב, המתכונים ממש מדויקים ומצליחים בכל פעם! אני חווה הצלחות. אני מתנסה בבית. ההנאה לא נגמרת...
תודה! פתחת לי עולם מרגש!
סיוון שבתאי - אין ספק שהייתי בהרבה קורסים אבל כמו שלך אף פעם לא הייתי כל כך מובנה ועם סיכומים אין סיכוי שאפספס משהו שלא הבנתי
להבטחת מקומכן בקורס הקונדיטוריה הקרוב,
יש למלא את הטופס!
*מיד לאחר מילוי הטופס, תועברו לדף תשלום מאובטח, בו תוכלו לשריין את מקומכם בקורס הקרוב.
במידה וברצונכן לשלם באמצעות העברה בנקאית,
ניתן לפנות למייל: orly.sweet@gmail.com / לחייג למספר: 0523-406265
תנאים כללים ומדיניות ביטולים:
1. יש להגיע לסדנה/קורס בשיער אסוף, עם בגדים נוחים ,נעלים סגורות וללא עקבים.
2. במהלך הסדנה/קורס יילמדו שיטות וטכניקות עבודה מקצועיות ומתקדמות, העבודה מעשית בכל שלבי הקורס ובמהלכו יתורגלו הכנת המתכונים. כל משתתף יקבל קובץ מתכונים מודפס וברור.
3. העברת התשלום באמצעות אשראי/מזומן יתבצע במועד ההרשמה. חשבונית מס תועבר למזמין עם פרעון התמורה.
4. במקרה של היעדרות בקורס, מאחד השיעורים, תינתן אפשרות להשלים את השיעור במועד אחר.
5. במקרה של ביטול השתתפות בקורס עד 14 ימים ממועד תחילתה, יוחזר לנרשם החזר מלא בניכוי 10% דמי הרשמה.
6. במקרה של ביטול ביום הקורס/סדנה יחוייב המזמין במלוא התמורה, אולם המזמין יהיה רשאי להעביר לאדם אחר את זכותו להשתתף בקורס.
7. יש להודיע על ביטול השתתפות בקורס/סדנה בכתב או בטלפון.
נבנה באמצעות מערכת דפי הנחיתה של רב מסר